Kad mu je dosadno De Laurentiis se sjeti Sarrija: On uvijek dobije otkaz

Prvi čovjek Napolija ne popušta

Kad mu je dosadno De Laurentiis se sjeti Sarrija: On uvijek dobije otkaz

Prvi čovjek Napolija Aurelio De Laurentiis ne silazi sa naslovnica italijanskih medija. U Napoliju se gomilaju problemi, De Laurentiis se prepucava sa navijačima, a kada mu je dosadno "uhvati se" Maruzija Sarrija..

Sarri je na kraju protekle sezone dobio otkaz na klupi Napolija, te je preuzeo Chelsea. Plavcima pod Sarrijem za sada ide odlično, pa su u prvih pet kola Premier lige upisali isto toliko pobjeda.

Sada se, iz nekog razloga, De Laureniis ponovo dotakao bivšeg trenera njegovog Napolija.

"Uvijek sam blizak ekipi, pa i zbog toga što sam ja izabrao novog trenera Ancelottija i ja sam odgovoran. Tako je bilo i sa Sarrijem", istakao je De Laurentiis, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ovaj put sam ipak mirniji. Sarriju za sada dobro ide, ali on u svom životu ima puno poraza i uvijek dobije otkaz... Iz tih eksperimenata je izašla osoba koja ima 'ukočene' odnose sa drugim ljudima".

Top Komentari

AMKO
Ovaj je kroner zao mu Sarija sto ga ostavijo nema skim da cuga
4 0
Mu'min Juventino FKS
Hahaha pojede ga sto ga je sari ostavio a doso mu anćeloti kojem je vrijeme za penziju :D hahahaha
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi