Italijanski mediji: Pjanić stavio potpis na ugovor s Barcelonom!

Ugledni Goal izvještava

Italijanski mediji: Pjanić stavio potpis na ugovor s Barcelonom!

Admin Čaušević

Miralem Pjanić je novi igrač Barcelone, preostala je još samo zvanična potvrda da je transfer realizovan. 

Pjanić je danas obavio ljekarske preglede, a nekoliko sati poslije uslijedio i je potpis ugovora s Barcelonom, izvjestio je Romeo Agresti, novinar portala Goal.com.

Agresti je jedan od najpouzadanijih novinara kada su u pitanju informacije iz Juventusa i njegova objava se može smatrati itekako relevantnom.

Detalji ugovora nisu objavljeni, ali kako sada stvari stoje transfer će biti ozvaničen prije 30. juna. Pjanić će sezonu završiti u dresu Juventusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, danas je u Torinu boravio i Arthur Melo koji je također obavio ljekarski pregled, a nakon toga i petogodišnji ugovor s Juventusom.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ivica_Osim8
e jest mi drago ocm ko da sam ja potpiso jbt, svaka cast Mire ti si primjer nasima da uz rad, trud i volju možeš dosta toga napraviti kao autsajder (Bosnjo) i uljez medju europljanima koji su precijenjeni
17 0
bistrik87
Cestitam, bolje bi ti bilo u nekom bundesligasu, al sta je tu je
0 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi