13

Komentari (13)

Alenizmostara
Najjači su mi ovi navijači Barce i Reala koji nogom nisu kročili u Španiju hahahahahah
Gvardijan
Bas tako.Ja to sve nazivam tz TV navijaci.Ali su zato strucnjaci za sve i svasta.
Alenizmostara
Slažem se u potpunosti.
Ecosport
Ituralde lupa gluposti, navijam za Barcu, i ono je faul, sramota je nedosuditi faul, to bi bio skandal. Sve ono što je sudija svirao poslije, a na štetu Barce, o tome se može pričati, ali Araujov faul je čist kao suza, kao i crveni.
Alenizmostara
Za koga bola ti navijaš hahahahahah
NodzeRM
I xaviu se bacila reklama pod noge pa je sutao nije cigan trebao dobiti crveni!.. Ciganima!.
ubnt
Ituralde rekao da nije ni faul. Onda znajte da je sve čisto kao suza. Negreirina pudlica ...
user1620593935
Veliki sam navijac Reala ali igrac Reala za ono ne bi dobio ni zuti, a u Engleskoj se za ovo ne sudi ni faul. A da je se Neymar onako bacio svi bi rekli da je simulirao.
kaliopi
a moram ti reći da si glup, nisi ti navijač niti jednog kluba, Ne zanimaju me ni jedni ni drugi al faul očit s leđa, kontakt i rukom i nogom, ja ne znam šta ima nejasno u ovom crvenom kartonu?
ubnt
Amir Ćosić ima preko 40 godina, i pod ovim nickom palamudi sa omladinom. Nema života, vjerovatno je i u društvu nebitan. Razumite ga. Ovo mu je jedino mjesto gdje je barem malo neko i nešto.
CAGE55
Amire mamu ti jbm i sad i za svaki komentar koji stavis i na fb i ovdje.
user1676663874
Tacno tako igrac ide prema golu blagi kontakt ali dovoljno da ga omete
Joe17
Hahahahahahah, cuj dobri spansko/katalonski/baskijski Itturalfe rekao da nije faul, pa bas me cudi eeeee hahshshhs Jadne peeeecke barsine kmeeeee
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti