Potvrdio Ismir Mirvić, tačna uloga još nije objavljena

Ivan Kepčija dobio posao u FK Sarajevo

35

Komentari (35)

bistrik87
Vratit klub gradu i navijacima, bankrotirati i krenut od nizih liga. Svi mi se ovi gade, FK Sarajevo Sarajvu gradu i raji.
lalinjo
Nije uopće loš izbor,samo je pitanje koliko je Sarajevo jako financijski da poprati ono što bi Kepčija htio provesti u djelo i mislim da će to biti jedina prepreka u radu.
pjanke.sa
I koliko smo mi uopste tlo za neke igrace koji bi mogli napraviti nesto u Europi … mislim nasa liga. Dok god bude odlucivanje po nacionalnom kljucu, nista od nas. Ne moze biti jako Sarajevo bez jakog Saveza.
lalinjo
Pa osobno mislim da sigurno u BiH ima vrhunskih mladih igrača koji mogu napraviti iskorak u Europi,e sada problem je u tome što nema strpljenja i čim netko malo iskoči i odudara od prosjeka napravi transfer za bilo koju sumu novaca,kako bi rekli veliki se obogate,dok siromašne lige i klubovi dobiju mrvice zato da bi mogli preživiti i zato je u dogledno vrijeme najbolje uvesti privatizaciju klubova,jedan gazda i živio.
enko
Ebi ga nama niko ugodit,mi bi da dode neko sa lovom a da se nista ne pita.dosai bi i faruk laznjak da ima love i da nema problema a lafo voli sarajevo.pustite ljudi da ga proba kad ste mogli gledati sabrinu mozete i njemu dati podrsku.pa nece vjecno ostat, nema rezultata letis, investitorvse pita.
Mackintosh
Doveli ovog dokazano nesposobnog kebabdziju? hahahahahahahahahahahahahahaha
Uranija
Vama će porezna uprava dovesti novog predsjednika
pjanke.sa
@Mackintosh u svom stilu lupa ko maksum po diviziji.
AJNAH
Samo pogledajte komentare na inkubatoru i sve ce vam bit jasno. Ovaj po prici osvaj lige prvaka, a po praksi se bori za 6. Mjesto u HNL.
Manager
pa nije do njega sve on je samo jedan čovjek u klubu pored koliko još ljudi, ako on dobro napravi svoj posao ne znači da su i svi ostali napravili svoj
Manager
u komentarima su inače sami stručnjaci
AJNAH
Njemu je Atanasov bio pojacanje ?
AJNAH
Da ne bude da nisam rekao hahahaha
Alen23
jako dobar i pametan momak koliko ce mu dopustit da radi i koliko ce FK Sarajevo moc da prati do njih je imaju pravog covjeka
Alpasinacxx
Pozdravljam svaku promjenu u smislu rada na infrastrukturi. Najzad je vrijeme da se radi na tome jer se stalnim mijenjanjem trenera ništa ne postiže. Volio bih samo da je autor naveo o kojoj funkciji je riječ, sportski direktor, team manager, o čemu je riječ ?
Manager
Skoro je gostovao u Podcast Incubatoru, imaš na yt pa pogledaj emisiju, ima znanje obrazovanje a i iskustva, radio je u dosta dobro u Hajduku, kao sportski direktor ja msm uz Maria Stanića.
pero98
Toliko je dobro radio u Hajduku da je Hajduk završio četvrti u prvenstvu. Toliko o tome.
Manager
@pero98 a kao sve je do njega bilo jel ? nije ništa dobroga napravio on u Hajduku ?
pero98
Hools, hoćeš reći da Rijeka ne stoji financijski dobro? Pa Rijeka je ove sezone ispred Osijeka i Dinama o čemu ti pričaš? Rijeka je stabilan klub sa kontinuitetom rezultata zadnjih evo u veljači 2022 deset godina i kojoj svake sezone predviđaju raspad i svake sezone uz Dinamo imaju nekakav rezultat u Europi i prvenstvu i ti pričaš nešto o Osijeku? I hoćeš reći da je odličan posao Hajduk četvrti u ligi? Pa ako je to odličan posao za Hajduk, onda se i ti i Manager zapitajte što je to on dobroga napravio u Hajduku da je dobio otkaz i klub završio četvrti pa sami sebi odgovorite.
Manager
@pero98 što se budžeta klubova u HNL-u tiče Hajduk ima veći budžet ne puno ali ima veći i od Osijeka i od Rijeke, a ako te zanima šta je napravljeno i urađeno u Hajduku za njegovog mandata i mandata Maria Stanića pogledaj na yt Podcast Incubator u kojem je gostovao upravo Kepčija.
pero98
Manager, zato i je dobio otkaz iz Hajduka toliko o tome. A što se tiče budžeta, Hajduk je ispod prosječna momčad lige. I sad su jako dobre šanse da završe na šestom mjestu u jesenskom dijelu prvenstva. Tako da, može imat ne znam koliko veći budžet od Rijeke, kad u zadnjih 10 godina 9 puta završe iza Rijeke i kad su postali mušterije Rijeke u tom razdoblju. Toliko o tome.
Uranija
@pero98 pero sine hajd’ što si navijač Rijeke pa je normalno da “naginješ’ ka tom timu, ali pero sine Hajduk je za Rijeku i za Osijek i pored činjenice da su poslijednjih nekoliko godina iza Rijeke opet su za sve njih REAL MADRID!!!
pero98
Mogu biti Real Madrid koliko god hoće, zato ispadaju od raznoraznih Maltežana zadnjih godina. Ne samo da su iza Rijeke zadnjih godina, nego i iza Osijeka, a sad će još malo i iza Lokomotive i Gorice. Kraj priče. Pozdrav.
Gvardijan
I takav Hajduk na 4. mjestu HNL-a je puno,puno iznad nasih klubova i njihove kvalitete.
pero98
I da dodam za Uraniju, prozivaj moju pripadnost koliko hoces. Ja jesam navijac Rijeke, ali na tvoju zalost i na zalost mnogih, Hajduk je ispod prosjecna ekipa i iza Rijeke, Osijeka. U rangu Gorice, Lokomotive, Istre, Sibenika. I to su činjenice. Kraj priče. Pozdrav.
GiS
@pero98 ne lupaj gluposti, lik sam napustio hajduk, tako je i u podcastu rekao.
pjanke.sa
@pero98 ja kako zakljucih kad je Kepcija bio u Hajduku bili 4. a sada kad je otisao jedva ce 6. zavrsiti na polusezoni. Jel ti to nesto govori?
pero98
Pjanke, ajmo ovako 2012 i 2013 su bili 2, pa su pali na trece, kad je Kepcija bio pali su na cetvrto. Da li tebi to nesto govori. Gis, to je samo izlika. Novi predsjednik tada dosao koji je htio svoje. Tako da malo se zamisli.
Ajax11
Jeko ovaj boze dragi
Alpasinacxx
Da si pročitao tekst, koristio Google, ne bi imao potrebu pisati komentar, sam bi sebi napao odgovor. ;)
Manager
Skoro je gostovao u Podcast Incubatoru, imaš na yt pa pogledaj emisiju, ima znanje obrazovanje a i iskustva, radio je u dosta dobro u Hajduku, kao sportski direktor ja msm. Uz Maria Stanića.
denimen9
3 2 1.. komentari kako kod nas ima boljih stručnjaka
E.Car
Ma imamo mi da ne kažem čega
Zulfikar
Pa imamo najbolje strucnjake u plandovanju i mlacenju prazne slame, u te dvije discipline kotiramo u top 5 na globalnom nivou.
pjanke.sa
Najjaci su u kontempliranju. I da jos, u ogovaranju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.