Žestoka svađa Hrvata: Dokaz je fotografija Perišića iz Osijeka, upetljali su Livaju i Modrića
FOTO: Vlado Kos/Cropix

Rat "sjevera i juga"

Žestoka svađa Hrvata: Dokaz je fotografija Perišića iz Osijeka, upetljali su Livaju i Modrića

Admin Čaušević

Hrvatska se nalazi jako blizu novog plasmana na veliko takmičenje, međutim tzv. Rat sjevera i juga nikako se ne može ostaviti po strani, odnosno rivalstvo Hajduka i Dinama, pa ni čak za potrebe nacionalnog interesa. 

Marko Livaja je dan uoči oktobarskog okupljanja reprezentacije Hrvatske donio odluku da napusti reprezentaciju te je tako šokirao mnoge, prvenstveno selektora Zlatka Dalića koji je ostao bez napadača. 

Upravo je Livajin oproštaj na neki način podijelio Hrvatsku jer su južni dio uglavnom podržao njegov potez, prvenstvno iz ljubavi prema Hajduku, dok su ga sa sjevera uglavnom kritikovali. 

Dosta prašine je podigla i izjava Luke Modrića na pressici pred Tursku kada je kapiten Vatrenih kazao da se uopšte nije čuo sa napadačem splitskih Bijelih.

"Nismo razgovarali, žao mi je što više nije s nama. On je donio odluku i on zna razloge i to treba poštovati i izraziti mu zahvalnosti za sve što je pokazao u hrvatskom dresu", rekao je osvajač Zlatne lopte.

Oglasi

Upravo su te riječi bile povod na žestoku raspravu pojedinih hrvatskih navijača na društvenoj mreži X, odnosno nekadašnjem Twitteru.

"To je ta "obitelj" u kojoj najstarijeg na zanima šta mu muči mlađeg brata, čak ga ni na telefon ne nazove", napisao je jedan od korisnika koji je između ostalog za Modrića kazao da je "malo go*no".

Uslijedio je žestok odgovor gdje za Livaju navedeno da je nebitan lik te je u prvi plan stavljen Ivan Perišić koji se danas pojavio u Osijeku.

"Evo na slici jednog koji je dio te 'obitelji' koji je i u ovom stanju došao danas u Osijek da bude s njima, Livaj mu nije ni do koljena", navodi se u odgovoru.

Nakon što su Vatreni na Svjetskom prvenstvu u Kataru osvojili bronzu zajedničkom proslavom koliko-toliko je zakopana ratna sjekira između sjevera i juga, međutim izgleda da nije dugo trebalo da se sve vrati na staro. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjećanja radi, Perišić je nedavno operisao koljenog zbog povrede križnih ligamenata, a u Osijek je stigao sa štakama kako bi podržao svoje reprezentativne kolege.

Oglasi

Najnovije vijesti