Ivan Perišić na meti Wande: "Taj njegov potez je sramotan i velika nepravda prema Icardiju"

Osula paljbu po hrvatskom igraču

Ivan Perišić na meti Wande: "Taj njegov potez je sramotan i velika nepravda prema Icardiju"

Endin Čaušević

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić nakon sinoćnjeg meča između Fiorentine i Intera našao se na udaru kritika supruge Maura Icardija.

Wanda Nara je gostovala na jednoj italijanskoj televiziji i čak uspjela da se posvađa s Antoniom Cassanom zbog Icardijeve situacije u Interu. Icardi ni sinoć nije igrao jer je van tima nakon što mu je oduzeta kapitenska traka, te je lagao da je povrijeđen.

Zanimljiv detalj desio se na meču u Firenci kada je Inter poveo sa 2:1, a gol je zabio Politano. On je odlučio proslaviti pogodak imitirajući Icardija što je očito trebala biti podrška za argentinskog napadača.

Međutim, to se nije svidjelo Ivanu Perišiću koji je dotrčao i pokvario mu proslavu. Sve to komentarisala je i Wanda koja je žestoko kritikovala Perišića i poručila da je njegovo ponašanje krajnje sramotno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ovakvo ponašanje Perišića je sramota i nepravda prema Icardiju. Politano je očigledno htio da mu pruži podršku, a onda je Perišić došao i sve to pokvario. Icardi se tretira kao neko čudovište što je krajnje bezobrazno", poručila je Wanda.

Top Komentari

Bosnian King1
Su.ak rvatski
5 0
Kiss
nacionalizmu nikad kraja,ne kontam tu bolest,bravo Ivane komšo naš
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi