Žestok okršaj Wande i Cassana u TV emisiji zbog Maura Icardija i Intera

Imao je šta da joj kaže

Žestok okršaj Wande i Cassana u TV emisiji zbog Maura Icardija i Intera

Endin Čaušević

Saga oko situacije Maura Icardija u Interu još uvijek traje, te je sve izglednije da neće biti završena u skorije vrijeme.

Icardi je van konkurencije za utakmice Intera nakon što mu je oduzeta kapitenska traka, te je lagao da ne može igrati zbog povrede. Argentinski napadač sinoć je propustio četvrtu utakmicu zaredom na gostovanju protiv Fiorentine i još uvijek nije poznato da li će se vraćati u sastav Intera.

Nakon meča u Firenci u jednoj od emisija na italijanskim televzijama gostovali su Wanda Icardi i Antonio Cassano. Wanda je branila svog muža od silnih špekulacija koje se vode zbog njega i eventualnog odlaska iz Intera, dok Cassano nije imao milosti prema njoj.

"U fudbalu postoji mnogo nepravdi kao ovaj penal za Fiorentinu, Perišićevo ponašanje i Icardijevo izostavljanje iz tima. Neko ko je dao Interu sve sada je pretvoren u čudovište. Mauro da riješi probleme u svlačionici? Ma dosta o tim glupostima. Šta je to svlačionica kao odlazak psihologu, ne razumijem vas uopšte. Ništa ne radi i svejedno samo loše pišu o njemu", rekla je Wanda, a onda je Cassano "uskočio".

"Bore se za treće mjesto i čekaju da se Icardi 'oporavi'. Potrebni su im njegovi golovi i mora on otići u svlačionici i sa igračima riješiti sve. Reći im da li želi da ide iz Intera na kraju sezone i staviti tačku na sve. Ovo kažem kao navijač Intera. Mora biti čovjek i iskren do kraja. Ako ide iz Intera da ode kao gospodin, a ne ovako", rekao je Cassno, te nastavio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Da su meni uzeli kapitensku traku poludio bih, ali ne bih ostao van ekipe do kraja sezone. Postoje problemi, ali to biste svi trebali zajedno da riješite jer je valjda to svima u interesu. Gledajte šta je dobro za Inter i više je vrijeme da prestanete s glupostima".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Fuj jeste gadna, spodoba. Da nema sminke i botoksa bila bi k'o otirac za noge.
5 0
king11
wanda bi bili dobra za snimat porniće
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi