Ivan Perišić odbio kinesku ponudu iz snova

Nije mu do novca

Ivan Perišić odbio kinesku ponudu iz snova

Midhat Šljivak

Ivan Perišić odlučio je dobiti nevjerovatnu ponudu iz Kine.

Kineski Shanghai Shenhua ponudio je Interu 25 miliona eura za hrvatskog fudbalera, a 30-godišnjem krilnom fudbaleru su nudli 12 miliona eura po sezoni.

Međutim, Perišić je odlučio da kaže 'ne' ovoj zaista fantastičnoj ponudi. On želi i dalje da igra fudbal na visokom nivou i radije će sačekati neku drugu ponudu.

Italijanski mediji tvrde da ovaj fudbaler čeka ponudu londonskog Arsenala. Karijeru bi rado nastavio na Emiratesu, a vidjet ćemo hoće li ga Topnici na kraju i dovesti u svoje redove.

Potražite više informacija na temu Serie A:

30-godišnji Perišić je 2015. godine stigao iz Wolfsburga u Inter za 19 miliona eura, a ove sezone je u dresu milanskog kluba odigrao ukupno 45 utakmica te je postigao 9 golova i upisao 8 asistencija.

Ranije je također nastupao za Club Brugge, Borussiju, Sochaux, Roeselare i Hajduk.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi