Petorica u živom zidu, jedan leži iza njih, a lopta prošla gdje niko nije vjerovao da je moguće

Ivan Toney se vratio u stilu

Petorica u živom zidu, jedan leži iza njih, a lopta prošla gdje niko nije vjerovao da je moguće

E. Čaušević

Ivan Toney se večeras vratio na teren nakon suspenzije od osam mjeseci, te je odmah pokazao o kakvom majstoru se radi.

Toney je zbog klađenja suspendovan prošle godine na osam mjeseci, te je to bio veliki udarac za Brentford.

Međutim, najbolji igrač Brentforda večeras se konačno vratio nakon što je suspenzija istekla i pokazao da pauza od osam mjeseci nije poremetila njegovu formu.

Naime, Brentford igra trenutno meč 21. kola protiv Nottingham Foresta i rezultat nakon prvog poluvremena je 1:1.

Gosti su poveli golčinim Danila iz treće minute, ali je svega 15-tak minuta kasnije na scenu stupio upravo Toney i zabio pogodak za 1:1.

Oglasi

Igrala se 19. minuta kada je Brentford dobio slobodan udarac na ivici kaznenog prostora, a upravo je Toney bio taj koji je namjestio loptu.

Golman Foresta je namjestio živi zid, te je čak jedan igrač legao iza saigrača kao "osigurač" ukoliko Toney odluči šutirati po zemlji, ali ni to nije pomoglo gostima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Toney je odlučio da uputi prizeman udarac i na čudo svih ta lopta je prošla pored živog zida gostiju i završila u mreži za 1:1.

Pogodak napadača Brentforda možete pogledati na OVOM LINKU.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi