19

Komentari (19)

King_Kenny
...zamisli,pratim reprezentaciju BiH od 1996.,na prste se mogu prebrojati utakmice koje sam propustio pogledati,na mnogo njih i prisustvovao,a toliko su mi zgadili reprezentaciju da je samo pitanje kad cu je prestati gledati...
rabodimis
Evo Klikera, sta ce nam sad slagat ?
BHparola
Ove komentare su za smijanje , kako se hoce praviti ne sigurnost prema selektoru i igracima i siriti tu zarazu, uvijek isto, pacjenti sto ce uvijek ostati pacjenti, jer je bog pustio ruke od vas i nesto drugo sad uz vas bude, ali kad vas napadnu i dobijete napad dzina, onda se bojite, i nije vam smijesno vise, hajmo bosno samo naprjed
pjanke.sa
Sta kaze: „Ne moze se uvijek pobijediti“ hahahahahaah pa hajde bar jednu pobijedi da vidimo i mi kako je to.
user1621626775
Nisi se dugo ni ti njemu javljao i on moze da stane iza svojih postupaka, nego stois li ti iza svojih...objasni naciji sto momak dosad nema bar 10 nastupa za selekciju ?! Klosarcino hebo ti husaric i piric familiju !
Deepy
Dovest ozbiljnog trenera i sa ekipom sastavljenom od igrača iz PL BiH tipa: Čondrić- Pidro, Barišić, Mujakić, Ćorluka- Savić, Bašić- Džafić, Bilbija, Nukić-Krpić bi vjerujem lakoćom pobjedili ovog diletanta Peteva i njegovu razvaljenu "vojsku".
1234bih
Mozda ga alarm nije probudio i zato je propustio avion za BiH
Deepy
Užas, ko vodi reprezentaciju. S ovakvim levatinama nikad ništa od BiH... Pa šta je ovo više i kome je ovo u interesu? Baka je za ovog klon Gvardiole i Kloppa.
Uranija
Kaže Džeko da je najbolji selektor koga smo imali
crni1000
Pa dobro Petev stoji iza svoje odluke da je jos uvijek jos tu, iako je najlosiji trener kog je BiH dosad imala!!! Da ima mrvicu ponosa dao bi otkaz!!!
saju701
”Ne moze se uvjek pobijediti” ! Pa majke ti koliko pobijeda mi to imamo haha kakva ubleha nas vodi.
zgembo.popuslic
Uzeo si mi tekst sa tastature :)
Eno30
Samo ti pricaj da smo kvalitetni od Finske, a kad igramo protiv njih izgledamo kao amateri, a Finska velesila. Nasi igraci nemaju moral da igraju, a kako da imaju kad nam je su u savezu ljudi koji lopte sutnuli nisu i trener koji veze nema i koji ne zna ni da vrati moral igracima. Sve je to jadno i bojim se da ni kroz ligu nacija nista uraditi necemo i kad tu izgubimo sanse za prvo mjesto bice smjena trenera i tako to ide kod nas
elvirbaljic
Cibe bugarsko smece, yebo te vico a ti njega.
Didier_Drogba
Šta će ti bolan golman iz mlade reprezentacije pored onakvog čarobnjaka među stativama, Pirić Kenana.
Šaraf
Ton vam je izvrstan
MSOZ101
Dosta je više i tvoje budalešćine. U ove četiri utakmice očekujem maksimano jedan bod i to u ovoj posljednjoj kad možda izvaramo Finsku. Realno i slabije reprezentacije igraju bolje od nas kao evo naprimjer Crna Gora, ali ne zbog kvalitete već zbog borbenosti i srca na terenu, a to moraš osjetiti i ne dolazi od poruke "e hajmo igrat borbeno". Naša reprezentacija zbog saveza, Peteva, stanja u bosanskohercegovačkom nogometu nema motiv, a to je presudno bilo u svakom odigranom susretu u posljednje dvije godine. Zato smo i izgledali na terenu kao ona stvar. Dokle god je ova garnitura na čelu saveza nećemo ništa značajno napraviti. Ne jer igrači žele to nego što se tako osjećaju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.