24

Komentari (24)

Belajsuz1989
Nama ne treba selektor takticar,nama treba motivator.Ne moze igrac za 5 dana se prilagoditi nekoj taktici,nego se prema taktici trebaju birati igraci a ne izmisljati pozicije.Samo dobar motivator iako se nece vecina samnom nece sloziti mi smo Italiji i Holandiji parirali a zijanili od IRSKE.Prosiriti roster sto je radio Bajevic,ima tu kvaliteta,samo se dobro treba skautirati.
user1605368976
Jeleskovic da ova druga dva su dno dna.
user1599499530
Ma tu treba samo trener repke ....koji ***** ce kondicioni trener ,trener golmana itd. Igraci dodu u BIH 5 dana prije utakmice odigraju i treba im to sve a u svoim klubovima to imaju 10 puta bolje.ja ovo ljudi ne kontam nista.
A može li neko drugi dobiti posao od ovog Jelaškovića. Frajer ima funkcija više nego iPhone. Fakultet, edukacija trenera, Sarajevo, privatni trener, mlada reprezentacija a sad i ovo. Viđa li kad porodicu i zna li nekoga drugog predložiti da i taj neko uzme koji dinar. Pohlepa je opasna stvar.
Tas14
Zamislite ovo: Barba trener, Husref pomoćnik i sve će biti lakše
Gari Garinča
SVE stručnjaci za bostan lige. JAD I ČEMER.
Kenotala
Ovo je sve samo ne STRUČNI štab...haman da su bliže kriznom štabu
B.C.
Hahahhahahahhaha
velezovac
Nikola Nikic je Vicente del Bosque licno,za ove neznalice?
Jadnimi
A ako ništa drugo, uživali bi u njegovim izjavama
Saimai1316
Da jedan Petev i Musa i svi ostali uigravaju i treniraju igrace poput Dzeke,Pjane,Kolasinca,to ima samo na nasem hebenom podneblju
kerber
koga vi prestavljate
Slobodas
AmarSahi
Toliko ga je pogodio tvoj komentar da će dati ostavku, toliko ga boli komentar ''Slobodaša''
Slobodas
Baš mene zabolo komentar još jednog KMETA
AmarSahi
@Slobodas Vidi se da nemaš dovoljno razvijen vokobular pa koristiš te izraze ''kmet'' ''debil'' ''idiot'' itd. Vidi se da nemaš argumenata pa uzmeš da vrijeđaš jer nemaš ništa drugo pametno za reći.
Miky007
Popişam se citav strucni stab!
roki-rokic
E ****m vam mamu pa mozeli dublje da potonemo.Cuj Adilovic i Musa.Vjerovatno je babo SEKI vec isamaro Zeljkovica tako da se ovaj vec sasro.Mujdza odbija a njegovo mjesto dolazi Obuca veliki ahbab ovg neznalice Peteva tako da ce mo imati sve u skladu.
samir49
redbull
Cuj musa i adilovic, e ovo je stvarno raspad sistema haha
user1593509319
Valjda hoce i onoga ljakse dedica iz slobode haha
Eduard
Sve prekaljeni strucnjaci, ne zna se ko je bolji.
Rigel
Slaven Musa i Adi Adilovic hahhahahaha... dajte i vladu jagodicu bobicu vrhunskog strucnjaka
K79
Bolje da su Borćeta Sredojevica vratili iz penzije hahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.