32

Komentari (32)

Chico
Hahahahaha opet Picin igrac Vladan Danilovic dobio poziv, a ocajnicki nam treba desetka u repki, i on ne zove jedinu pravu desetku Amara Rahmanovica. Taldzija bio, taldzija ostao.
haris1000
Mora Dedic igrati, momak 20 godina ove sezone standardan u Salcburgu,veliki potencijal i igrač za narednih 10 godina,sve po 90 minuta igra i juce protiv Milana svih 90
SarajFK
2 solidna igraca, ostalo sve sami škart. Golmana nema nijednog.
Maesto
Gdje je Rahmanovic , Ziljkic ,Sabanovic , kakav ba Crni Danilovic
HerrOttoFlick1921
Svaku izgubili do kraja!! Savez napolje!!! Petev odlazi!!
JJRamzes
Mahhh. Bolje pratiti ove momke sto srcem igraju basketa i pariraju svjetskim ekipama nego ove sarlatane koji ne mogu igrati sa nizerazrednim reprezentacijama.
PodvarakANeKupus
Od Kuvajta pravimo Brazil ?
user1634393700
Pa cijeli vezni red ne igra u svojim klubovima. Katastrofa.
hamdi kurtes
Neš se brale kutarisat ovog Bugarskog konja.
Sukedzo
Svaki put ista prica, znaci savez kroji spisak a ne selektor. I onda se bunite sto Vaha nece da dodje. Umjesto da se bori za svoakog igraca koji moze nesto dati makar imao on i 35 god. kod nas se vrte jedni te isti u krug. Nema kod nas napredka sve dok ne bude selektor imao odrijesene ruke i dok menadzeri/savez kroje spisak.
Azur77
Kovačević,Bešić,Miličević,Sušić,Bešić,Duljević...pa uopšte nisu standardni u nekim oronulim klubovima,još 30-godišnjaci,pa zar nije bolje zvati ove od 20 godina a igraju,Jasić,Bašić,Savić,Kovač,Šerbečić itd
kaliopi
Ne ofiraj se drug, prvo prati malo pa pisi, prvo nemamo dva Besica, drugo Kovačević i Milicevic su standardni u svojim klubovima.
TarpiTarpi
A pazi ovo kako ima ograničenih ljudi. Ferencvaroš je oronuli klub a Čukarički, Aalesund i Wolfsberger nisu.
Azur77
Jel to imate kakvu pinku od Bugarina,boje vas on u pakšu
veliki73
Zeljovac sam ali šta je sa malim Vladanom Kovacevicem, jesu li ti to srbi zabranili da ga zoveš da bi branio za srbiju
Adnanos
Adis Jasic i Besim Serbecic pa neka sjede bar na klupi. Nema fajde od ovi stariji igraca. Adnan Kovacevic neigra skoro nikako u Madjarskoj. Besic isto tako rijetko igra. Fakat treba zvati mladje igrace i stvarat ekipu za buducnost.
koraj
A ova prevara jos selektor?
BiHScout
U Austrijskoj 1. Ligi ima barem 3 Igraca mlada koji ce uskoro dobiti i poziv austrije ako vako nastavite. Omic Jasic i par igraca Austrije iz beca. Samo vi nastavite vako i gubit cemo i dalje nase nade za bolje sutra :)
Barberez9
Duljevic obicna rupa, Samo rahmetli Tito zna zasto ga ovaj Bugarin zove, toliko dobrih mladih igraca koji bi trebali biti pozvani.. Saveze kurvo, Bugarine idi bolan kuci.
Tuzla_1987
Krunic povrijedjen al je na spisku….Nadam se da selektor makar malo skautira prije pravljenja spiska
Bosnaa
Brate Duljevic je bio dobar prosli put za repku al momak ne igra u klubu koji je u drugoj ligi Njemacke a plus kad se to gleda Zolotic je sa svojom ekipom msm na 5 mjestu u prvoj portugalskoj a dobija poziv Danilovic koji igra u 2 ligi iste te drzave...
davide.azzurri
Pa trebaju da se prodaju u jace klubove. Ne igra ko je u formi nego ko ima pare
user1647539682
Poz.strucnjaci i menadzeri dugo vas nije bilo...
Arnel925
Ahmethodzic I Dedic su budućnost ove reprezentacije. Ne kontam da Kovačević nije dobio poziv. Sehic je gotov uskoro. Napad nam je kritičan. Ovo je prvi put da reprezentacija nema igrača u napadu koji zna da zabije protiv svakoga. Dzeko jeste još uvijek to ali i godine su tu.
user1652548615
Kovacevic nece
Jakako
Kovačević ganja da brani za srbadiju i ne želi da se odazove nama.
SonPen1946
SAVEZ NAPOLJE!
nedim1996
Ništa novo...da nije smijesno bilo bi zalosno...
Fixa
Ko da imamo sta bolje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.