Uzburkane strasti na pressici: Selektor Petev ušao u žestoku raspravu s novinarima

Poslije poraza od Ukrajine

Uzburkane strasti na pressici: Selektor Petev ušao u žestoku raspravu s novinarima

A. Čaušević

Nije bilo lako Ivaylu Petevu na press-konferenciji poslije utakmice. 

Sasvim očekivano prisutni novinari su za selektora Zmajeva imali mnogo pitanja, a najviše o statusu Miralema Pjanića.

Kada je jedan od kolega pitao Peteva da li je Pjanić definitivno prekrižen za reprezentaciju BiH, bugarski trener nije želio da odgovori na to pitanje.

Nakon toga je počela i rasprava prilikom koje su uzavrele straste kako kod selektora Peteva tako i kod novinara.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Računam na svakog igrača", poručio je Petev nakon čega je i završena press-kofernecija. Šta se dešavalo pogledajte u video prilogu.

Podsjećanja radi, Bosna i Hercegovina je kvalifikacije završila sa samo jednom pobjedom i sedam osvojenih bodova što je najsabiji učinak naše selekcije otkako nastupa u kvalifikacionim ciklusima.

Top Komentari

King_Kenny
...pazi ovo,Tuta Bugarin ostvario najgori rezultat u historiji kvalifikacija sa reprezentacijom BiH i ovi ni ne pomisljaju da mu uruce otkaz...Safet Susic koji nas je jedini put odveo na veliko takmicenje,i daj Boze da to vise ikad iko uspije,dobio je otkaz nakon 2 lose utakmice,nije mu pruzena jos jedna sansa...gdje je tu logika???...jasno je da je Safet namjerno otjeran jer su htjeli da rastre tu fenomenalnu generaciju,sto se kasnije i desilo...
30 4
Lewa_9
Daj ne s-eri vise druze, tvoj sat je otkucao sad odhebi nazad u CSKA Sofiju ili sta vec
14 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi