Ivica Bonić postao vlasnik UEFA PRO licence

Uspješno odbranio diplomski rad

Ivica Bonić postao vlasnik UEFA PRO licence

S. Mlaćo

Novi Travnik je jedina momčad u Prvoj ligi FBiH koja još uvijek ne zna za pobjedu nakon osam odigranih kola, ali u ovom klubu ne odustaju od borbe za opstanak.

Remi protiv Veleža u Mostaru, te subotnji u Jajcu protiv Metalleghea, dali su im nadu da uz malo više sreće mogu ostvariti cilj.

Nakon lošeg otvaranja sezone na klupu Novotravničana stigao je Ivica Bonić koji dobro poznaje stanje u Prvoj ligi FBiH. Bonić je prethodno vodio NK Vitez, a u četvrtak je postao vlasnik UEFA PRO trenerske licence

Uspješno je odbranio diplomski rad na temu "Analiza rada menadžmenta organizacije stručnog rada i u timu i omladinskom pogonu češkog nogometnog kluba SK Slavia Prag".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bonić je boravio na stažiranju u redovima kluba iz Praga gdje je stekao dodatno iskustvo koje će mu svakako biti potrebno u budućnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi