Iz Bešiktaša stigao demant: Ponude za Tosuna nije bilo
EPA

Za sada ništa od Evertona

Iz Bešiktaša stigao demant: Ponude za Tosuna nije bilo

Eldar Ganibegović

Mnogi mediji širom svijetu su u četvrtak prenijeli vijest kako je Everton završio prvi posao u januaru, međutim iz Bešiktaša stižu drukčije informacije.

Naime, napadač kluba iz Turske Cenk Tosun je bio blizu transfera u Karamele za 25 miliona funti, ali kako stvari stoje od toga neće ništa biti.

Navodno je Tosun prošao mediciniske preglede i dogovorio sve sa Evertonom, no sve ove informacije je demantirao glasnogovornik Bešiktaša nakon utakmice šesnaestine finala Kupa u kojem je prvakTurske rezultatom 4:1 pobijedio Osmanlispor.

"Ne postoji nikakva ponuda za Cenka Tosuna. Mi smo za to čuli iz medija. Ukoliko ponuda bude stigla, odlučivati ćemo u hodu", poručio je glasnogovornik Bešiktaša.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti