Iz NSBiH saopštili: Dobili smo dva puta više zahtjeva nego ulaznica za meč u Torinu

Zmajevi će imati veliku podršku

Iz NSBiH saopštili: Dobili smo dva puta više zahtjeva nego ulaznica za meč u Torinu

Nogometni savez Bosne i Hercegovine obavijestio je navijače da više ne šalju zahtjeve za kupovinom ulaznica za utakmicu Italija - Bosna i Hercegovina koja je na rasporedu 11. juna u Torinu.

Naš Savez je do sada primio veliki broj aplikacija za ovu utakmicu i apeluje na sve koji su zainteresovani da više ne šalju zahtjeve obzirom da su kapaciteti davno popunjeni.

"Ovim putem NS/FS BiH obavještava sve zainteresovane grupe i pojedince da zaključno sa današnjim danom 14.05.2019.godine od 17:00 sati NS/FS BiH više neće primati zahtjeve za kupovinom ulaznica predstojeće utakmice kvalifikacija za Euro 2020 Italija-BiH, koja će biti odigrana 11. 06. 2019. u Torinu.

Od objave mail adrese za dostavu prijave otvorene na stranici NS/FS BiH za naredne utakmice kvalifikacija, broj aplikacija pristiglih za ovu utakmicu je skoro dva puta veći od broja ulaznica koje NS/FS BiH ima na raspolaganju u skladu sa pravilima UEFA, tj. 5 % kapaciteta stadiona FC 'Juventus'. Stoga nismo u mogućnosti primati nove zahtjeve za utakmicu u Torinu", navode iz Saveza.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ovo svakako znači da će naš tim imati veliku podršku navijača u Torinu koja će im naravno i trebati obzirom da se radi o vrlo važnoj utakmici kvalifikacija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi