Iz Parme se oglasili: Bruno Alves ne ide nigdje!

Želio ga Juventus

Iz Parme se oglasili: Bruno Alves ne ide nigdje!

Portugalski defanzivac Bruno Alves ipak neće napustiti redove Parme ove zime.

Podsjetimo, Bruno Alves se jučer povezivao sa prelaskom u Juventus obzirom da Stara dama ima velikih problema sa povredama u zadnjoj liniji, ali sportski direktor Parme je poručio da od toga neće biti ništa.

"Ništa nije završeno oko Brune Alvesa kako pišu mediji. Nismo ni s kim razgovarali, čak ni sa Juventusom. Da li će on produžiti ugovor s nama? Da", poručio je Daniele Faggiano za Calciomercato.it.

Inače, ovaj 37-godišnji štoper se priključio Parmi prošlog ljeta iz Rangersa i u toku ove sezone je odigrao 20 utakmica u Seriji A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Parma je trenutno na 12. poziciji u italijanskom šampionatu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi