Iz Rijeke nahvalili Čelikovića: "Posudba? Ostaje s nama!"

Mladi reprezentativac BiH

Iz Rijeke nahvalili Čelikovića: "Posudba? Ostaje s nama!"

U Rijeci su odlučili i definitivno da zadrže Jasmina Čelikovića u svojim redovima, piše Novi list.

Iako je bilo glasina kako bi ovaj mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i narednih šest mjeseci mogao provesti na posudbi, ono što je kroz treninge i pripremne utakmice pokazao u potpunosti je zadovoljilo trenera Simona Rožmana.

Potvrdio je to i sportski direktor Rijeke Ivan Mance, koji je u razgovoru za Novi list kazao da Čeliković ostaje i pritom nagovijestio kako bi na Rujevici konačno mogao dočekati svojih pet minuta.

"Jasmin? On ostaje, odradio je dvije dobre sedmice priprema s ekipom, došao je izvanredno spreman, a na ovim prijateljskim utakmicama bio je dosta koncentriran, odriješit i pouzdan. Odlučili smo da ostane s nama", kazao je Mance.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Rijeka je Čelikovića dovela u svoje redove još 2015. godine nakon što je prethodno oduševljao igrama u mlađim selekcijama Zagreba.

Top Komentari

pero98
Idemo Rijeko, do drugog mjesta i kvalifikacija za Ligu prvaka. Forza Fiume.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi