Iz Srbije nam za kraj stiže najsmješniji penal ove sezone

Šta li je vidio sudac?

Iz Srbije nam za kraj stiže najsmješniji penal ove sezone

Na utakmici Spartaka i Radničkog viđen je vjerovatno najsmješniji penal ove sezone, koji je dosuđen za domaću ekipu iz Subotice.

Igrao se 77. minut kada je glavni sudac Srđan Obradović dosudio drugi penal za Spartak tvrdeći da je lopta pogodila u ruku defanzivca Radničkog Andriju Mijailovića.

Međutim, snimak je pokazao da lopta nije bila ni blizu ruke defanzivca Radničkog, koji su večeras očigledno drastično oštećeni.

Inače, Spartak je ovom pobjedom (2:0) osigurao najmanje četvrto mjesto na tabeli, a oba gola je postigao Nemanja Nikolić iz penala. Gosti iz Niša su u 49. minuti ostali i sa igračem manje, jer je Pavkov zaradio dva žuta kartona u samo jednoj minuti.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Bio je ovo direktni okršaj timova koji se bore za plasman u Evropu, pa je sudijska lakrdija na štetu Radničkog time prerasla u još veću nepravdu.

Top Komentari

Arnel925
U srbiji je poznato, da se ljudi drogiraju. Ovaj sudija nije bio testiran prije utakmice
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi