Iz Srbije neviđeni zahtjevi Crnoj Gori pred današnji meč s Kosovom

Crnogorci u nezavidnoj situaciji

Iz Srbije neviđeni zahtjevi Crnoj Gori pred današnji meč s Kosovom

Edmir Škorić

Crnogorski reprezentativci koji su rođeni u Srbiju imaju ogroman pritisak da ne igraju protiv Kosova.

Kako su objavile podgoričke Vijesti, iz beogradskih klupsko-navijačkih struktura stižu veliki pritisci na Mirka Ivanića, Filipa Stojkovića, Adama Marušića, Marka Simića i Vukana Savićevića kako ne bi igrali protiv Kosova.

Sve je počelo prije dva dana, kada je jedno beogradsko glasilo, blisko vlasti u Srbiji, objavilo tekst pod naslovom:

“Ako ste Srbi, nećete igrati protiv Kosova”.

U istom listu se navodi kako petorica srbijanskih igrača ne bi trebalo da imaju dilemu da li da igraju večeras protiv Kosova za Crnu Goru.

Sada je pitanje šta će napraviti selektor Ljubiša Tumbaković, Beograđanin, te u kakvom sastavu će Crnogorci igrati protiv Kosova.

Ovakve izazove vjerovatno niko od njega i njegovih pomoćnika i igrača u karijeri nije imao. U Srbiji naravno ne priznaju Kosovo i smatraju da njihovi igrači ne treba da nastupaju protiv te reprezentacije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Utakmica Crna Gora - Kosovo igra se večeras u Podgorici od 18 sati u okviru 3. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Kosovo je na startu remiziralo s Bugarskom, dok Crna Gora ima remi s Bugarskom i poraz od Engleske.

Meč Crne Gore i Kosova djeluje kao nezahvalan za prognozirat, a kvote u MOZZART-u najbolje idu u prilog tome. Više o kompletnoj ponudi za ovaj meč nađite OVDJE.

Top Komentari

zmijuga.loma
nekad do tokija danas ko nokija ?
7 0
gumenakita
ako su srbi ruske kurve,ne znaci da su crnogorci njihove
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi