32

Komentari (32)

Fce
Sad ce mu cijena da skoci duplo od dosadasnji 400 hiljada eura sretno momcino bravo
Rus
Ovo je samo za cv. Nece nikad braniti Al dobra reference za cv. A zutom izgovor, kao zovem I igrace iz nase lige. Kjosevski, Kovacevic sad on. A ni jedan ni minute nije upisao.
Benjamingst
Ovi koji kritikuju oko Brkica, koga to BiH ima da je klasa od GOLOMANA da brani u ligi petice? Ja kako znam da nemamo. Mora te svatiti da nemamo top igraca I da se krpimo iz utakmice u utakmicu. Jednostavno nemamo igraca. Dzeko je 34 a Pjanic 29 kad se ova 2 oproste onda cemo kukati za njima.
azu
Čak su ga zvali i Kikači iz Kalesije i Sloga iz Bikodža. Hajd' što potonula nam je država, ali potonu i reprezentacija s Prosinečkim i njegovim izborom.
Grohot
Ne zove se covjek koji je bio u Chelsea al se zove neko ko je za taj isti Chelsea igrao ali na PSu
Dva vratara od četvorice sa spiska reprezentacje iz Zrinjskog.Piriću sam rekao kad je došao iz Tuzle da je reprezentativni potencijal.Mi znamo u Mostaru o nogometu bolje nego iko u BiH.Jednostavno se oduvijek razumijemo u to jer se otkad je Svijeta i Vijeka ovdje se igrao najbolji nogomet u BiH.I ništa više ne treba dodati ni oduzeti.To jednostavno tako.
RollingBlunt
niko nije rekao da ce braniti,vec da ce dobiti poziv u repku,sta odmaj serete i pisete gluposti.. volim begovica jer je jedini stao uz repku kad su svi otisli,ali usrao je sa odbijanjem poziva.. a da ne pricam da je jebena izmjena,nije branio kako treba ima godina.. i ono sto brani izbuse ga sa 3/4 gola ... zao mi je Asmire legendo ali samo on kao osoba moze sebi vratiti put u repku,nek ocvrsne i pocne braniti
MSOZ101
Ovaj Robi izlapio totalno, treba mu se zahvaliti i potraziti bolja rjesenja.
edinho
Koji ste kurac zapeli za Begovica pa on u dvije sezone nije skupio 5 utakmica...po meni je Sehic duplo bolji od Begovica,dzaba sto ovaj igra u Premiershipu tacnije sjedi na klupi u Premiershipu.
xavi26
Momku svaka cast, ali ako su on i njemu slični konkurencija Begoviću, onda je bolje da i ne poziva Asmira..
decakk
Ne mjesajte politiku i nacionalnost, budimo realni, nisam fan Zrinjskog, ali gledajuci utakmice Zrinjskog u evropi ove godine Brkic me odusevio i zasluzeno je pozvan u reprezentaciju, a Begovic trenutno nije u dobroj formi i logicno je da ne igra.
Ramoramo
Covjek igra 10 godina u premijer ligi. Za ove ce to biti nedosanjani san
decakk
ma moze da igra gdje hoce al trenutno nije u formi i trenutno ne brani, Brkic je odlican i treba mu dati sansu.
decakk
SeoRusilac
Robi mešetar daje priliku golmanu upitnih kvaliteta koji igra u bezveznoj ligi poput naše a Begović iz Premiershipa nema mjesta u drugorazrednoj reprezentaciji poput naše. Da nije žalosno bilo bi smiješno. #žutiOut
VelaHavle
Hahajahahahahahaahqhqhahahah
sloboda1919tz
poco robi pare uzimat
SeoRusilac
Robi me baš negativno iznenadio.
Adnanos
Ovo sto radi je glupost. Da je momak dobar igrao bi za Hrvatsku i to je sigurno. Da se pravi procedura itd samo se bezveze trosi vrijeme. Od kako je zuti dosao nije mi se igra svidjala i bio sam protiv vec od utakmice protiv Sj. Irske jer ono je licilo na sve osim fudbala. A sada poslije sveg sranja sto je napravio od tada covjeka nemogu ocima gledat. A bio mi je najdrazi igrac kad je igrao za Jugoslaviju. Nije mu ni Sliskovic ravan a on je stvarno pravio sranja. Ali kad neko napise i upita se sto zove Bajica jer bi trebao zvati Demirovica ili Kodru a ni jedan od njih dvojice ne igraju fudbal onda je to debilizam. Bajic nije neki igrac u svjetskom smislu ali je nas najbolji napadac poslije Dzeke a Dzeki nije niko ni blizu a isto tako ni jedan drugi od ostalih napadaca nije blizu Bajicevim kvalitetima.
1capljinac
Meni je Bohbić bolji ahahahahaha
SeoRusilac
Jebo ti on kevu ujooo
Mica
Paovoje prevrsilo svaku mjeru otjerajte govno dok ima sanse sve upropasti jebomu on mater sa cimerotom,bajicem,saricem,hadjicem,zukom,sunjicem,civicem i loncarom.Hajrovic,Djumic,Kodro,Vrancic i Demorivic danemaju mjesta sveti jebem zivo retardu crkni.
Adnanos
Kakav bolan Demirovic, Kodro itd itd Jesi li ti normalan? Demirovic ne igra fudbal covjece. Trenira pomalo.
Ludilo_brale
Ovako nemam neke emocije kad BiH igra , al samo za tvoju info. Toni Šunjić je kapetan jedne ekipa kao što je Dynamo Moscow , toliko o tvom poznavanju .
AS83
Robi sve više postaje biti neozbiljan...
dosadnoje
Vjerovao sam da je Prdinečki spas za nas reprezentativni fudbal, al evo sad dokazuje da nas samo vodi u propast i nista drugo, kao sto napisa ovaj ende, cirkus hahahahah, smijesno je da jedan Begovic nema poziva u repku, Hajrovic, samo ne kontam cija je to politika, ovo je sramota
Ende
E ovo je cirkus pravi ... Baš nas je pojačao -.-
gAZijAaaaaaa
Umjesto da se BEGOVICU pruzila PODRSKA kada ga nije islo u klubu, Robi ga je potpuno izbrisao sa popisa REPREZENTATIVACA..ali to smo mi, ne cijenimo NAJVECE SINOVE..zato ce fino ovaj PANJ, kijeg su busili u ISTRI, uzeti mjesto nekom Begovicu, Buricu, i ko zna jos kome ko je bar za KLASU bolji od njega...
decakk
Begovic je sam sebi zatvorio vrata reprezentacije odbijajuci da se odazove na pripremne utakmice.
gAZijAaaaaaa
Ne lupetaj, Dzeki i Pjanicu se izlazi u susret, znaju doci DRITO na utakmicu..Begovic je pravi primjer kako jedan sportista treba da se ponasa, u svakom pogledu..
decakk
Šehic je bolji od Begovica trenutno, Begovic van forme, a trenutna forma se gleda i tako treba.
Grohot
Hahhhhahhhah pa daa hahhhhaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.