Iznenađujući obrat situacije: Januarski transfer SMS-a je gotova stvar?
(Foto: EPA) Sergej Milinković-Savić ove sezone igra puno slabije nego što je to bio slučaj prošle. U 15 utakmica Serije A postigao je tek jedan gol i upisao jednu asistenciju.

Ugledni italijanski novinar donosi nove informacije

Iznenađujući obrat situacije: Januarski transfer SMS-a je gotova stvar?

Bez obzira na loš start sezone Sergej Milinković-Savić je i dalje igrač koji privlači ogroman interes među velikanima širom Evrope.

Do sada su se Inter i Juventus pominjali kao klubovi koji su pokazali najveći interes za veznjaka Lazija, te se špekulisalo da je najbliži transferu u redove jednog od dva pomenuta italijanska velikana.

Ipak, danas iz glavnog grada Italije stižu iznenađujuće informacije, koje bi mogle biti i šok za Juve i Inter, ukoliko su špekulacije o njihovom interesu za SMS-a tačne.

Naime poznati italijanski novinar Franco Melli je u intervjuu za "Radio Radio" saopštio da je transfer Sergeja Milinković-Savića gotovo završena stvar, te da će srbijanski veznjak u januaru potpisati za Milan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno će Milan za usluge SMS-a Laziju isplatiti oko 70 miliona eura. Treba istaći i da dosta kredibiliteta ovakvim tvrdnjama daje činjenica da je Franco Melli veoma blizak predjsedniku Lazija Claudiju Lotitu.

Inače, Lotito je nakon sjajnih igara Milinković-Savića prošle sezone isticao da ga ne misli prodavati za manje od 150 miliona eura, te da je već odbio ponude od preko 100 miliona eura. Ipak, jasno je da Lazio neće zaraditi ni blizu te cifre od potencijalnog transfera svog veznjaka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupy
Ovaj sveznjak je jedan prosjecan sveznjak. Merci
18 1
KoloToure
Ako je istina ovaj Milan i zasluzuje da se ugasi.
16 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi