Izračunata visina Ronaldovog novog nebeskog skoka

Zabio 450. gol u Ligama petice

Izračunata visina Ronaldovog novog nebeskog skoka

A. Čaušević

Sa dva gola protiv Rome Cristiano Ronaldo je stigao do cifre od 450 golova u Premiershipu, Seriji A i La Ligi. 

Ronaldo je prvi gol zabio iz penala, dok je drugi put mrežu Vučice zatresao u 69. minuti novoim nebeskim skokom.

Sjajni Portugalac se je skočio, zadržao se u zraku koliko je bilo potrebno i glavom "poklopio" loptu i to iz situacije iz koje bi zaista rijetko ko pogodio.

Prilikom skoka Ronaldo je dosegao visinu od 2.28 metara, a na fotografijama se može vidjeti da mu niti jedan od protivnika nije bio ni blizu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Radimo dobro i sretni smo, vidim pozivinu budućnost za nas", kazao je Ronaldo poslije utakmica koji sada u dresu Juventusa ima 68 golova na 91 nastupu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Od toga jedno 200 penala.
4 10
Goran3
Nevjerovatno je kako covjek igra njegova konstanta zelja motivacija, svaka mu cast jedan od najboljih ikad ako ne I najbolji !!
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi