"Džeko milostiv prema Pirlu"

Roma i Juventus remizirali

"Džeko milostiv prema Pirlu"

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo je zabio dva gola protiv Rome, ali bez obzira Edin Džeko je uspio u sjenu baciti najpopularnijeg igrača današnjice. 

U sjajnom meču na Olimpicu Roma i Juventus su odigrali 2:2, a Bianconeri za osvojeni bod najviše moraju biti zahvalni svom nesuđenom napadaču.

Naime, Džeko je pri vodstvu Rome 2:1 propustio dvije kolosalne šanse pa i ne čudi zašto se baš popularni Dijamant našao na naslovnici lista Corriere dello Sport.

Rimska novina navodi s naslovom "Džeko milostiv prema Pirlu" objašnja kako Andrea Pirlo treba biti zahvalan iskusnom Sarajliji zašto Stara dama nije poražena.

alt=

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Džeko je tokom cijelog meča izgledao motivisano i gladan pobjeda, međutim manjak koncentracije u završnici spriječio ga je da postigne svoj prvijenac ove sezone.

"Džeko je spokojan i motivisan. Odigrao je dobar meč što je važno za nas. Nije zabio gol, ali je radio za ekipu. Miran je", kazao je Paulo Fonseca nakon utakmice.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

struja
Edin je ipak umjetnik,pogadja kad je tesko a fuli nemoguce.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti