Džeko na Olimpicu rečenicu koja para uši navijačima Juventusa: "S njima uvijek..."

Tokom protesta kod sudije

Džeko na Olimpicu rečenicu koja para uši navijačima Juventusa: "S njima uvijek..."

A. Čaušević

Da kojim slučajem nije propustio dva zicera Edin Džeko bi bio najbolji pojedinac duela Roma - Juventus, ovako mu ostaje priznanje za borbenost i dobru igru. 

Prije utakmice Džeko je znao da će biti u centru pažnje zbog neuspjelog transfera u Juventus, a na terenu je bio izuzetno motivisan i inspirisan.

Popularni Dijamant je tokom utakmice imao i nekoliko žustrih rasprava sa sudijom Marcom Di Bellom koji je zaista odlično sudio i nije imao većih grešaka.

Corriere dello Sport jutros piše kako je tokom rasprave sa Di Bellom Džeko izgovorio rečenicu koja para uši svim navijačima Juventusa.

"S njima uvijek ovako... oh...", navodno je kazao Džeko nezadovoljan jednom sudijskom odlukom.

Juventus je etiketiran kao klub koji ima konstantnu pomoć sudija, međutim ponekad u praksi to i nije tako. Od početka sezone 2019/20 pa do danas protiv Stare dame je dosuđeno najviše penala u Seriji A, ukupno 13.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Paulo Fonseca definitivno može biti prezadovoljan s onim što je sinoć vidio, posebno kada je u pitanju ofanzivni dio tima, predvođen Džekom, Pedrom Rodriguzeom i Henrikhom Mkhitaryanom.

Podsjećanja radi, utakmica Roma - Juventus je završena rezultatom 2:2.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Babuka1
De ba, nije istina da se protiv juventusa penali sviraju? Njima se poklanjaju penali svako kolo, a protiv njih se dosudi jedan u dvije sezone, kakve su vam to nebuloze...
1 3
Tz_Niko75
Steta sto nije zabio bar jedan od zicera. A to je radi nervoze. Bravo Dzeko, odigro je odlicno
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi