U Barceloni ga ismijavaju, a za reprezentaciju postigao sjajan gol

Danci vode u Izraelu

U Barceloni ga ismijavaju, a za reprezentaciju postigao sjajan gol

Endin Čaušević

Reprezentacija Danske nakon prvog poluvremena vodi na gostovanju protiv Izraela sa 1:0.

Izrael i Danska u Tel Avivu igraju meč prvog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a više razloga za zadovoljstvo imaju gosti.

Danci su do prednosti stigli u 13. minuti kada je Braithwaite postigao zaista lijep gol.

On se uspio nekako osloboditi igrača Izraela i krenuti sam na golmana kojeg je prevario sjajnim lobom i pogodio je za 1:0.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Pogodak Braithwaitea pogledajte OVDJE.

Top Komentari

Pajver
Ako ikoga u Barci ismijavaju to je muralem a nikako Braithwait
1 5
Mirsad1705
Baš vam je naslov! Ako iko ikoga u Barsi ismijava kada je Breitvajt u pitanju, onda je to on sam - samog sebe! Za razliku od puno mlađeg i puno bržeg Trinkaa, Breitvajt ima zavidnu minutažu, koju nije opravdao golovima, a promašio je i jedanaesterac protiv Eibara. Sve u svemu, sam pao, sam se ubio. Baš bih volio da me Breitvajt demantuje i da postane vrstan golgeter rame uz rame Mesiju, ili bar Benzemi! -;)
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi