Izvinjenje Maura Icardija
Argentinski napadač je na naslovnicama italijanske štampe iz razloga koji nisu fudbalski, ali je očigledno odlučio da sve smiri (Foto: EPA)

Stao je pred kompletan tim

Izvinjenje Maura Icardija

M. Šljivak

Mauro Icardi danas će uputiti izvinjenje kompletnoj ekipi Intera.

Argentinski napadač je u centru pažnje već nekoliko mjeseci i to zbog raznih skandala koji su nastali zbog komentara njegove supruge Wande Nare.

Ostao je zbog toga 26-godišnji fudbaler i bez kapitenske trake, a sve je izvjesnije da će on i napustiti klub u ljetnom prelaznom roku.

Ipak, situacija oko Icardija se smirila. On se pridružio je ostatku ekipe na treninzima i vrlo je moguće da će se naći u ekipi u meču protiv Lazija.

To nije sve. Gazzetta dello Sport tvrdi da će se Icardi danas obratiti saigračima i treneru Lucianu Spallettiju i da će im uputiti izvinjenje zbog svega što se događalo u proteklom periodu.

Icardi je ove sezone nastupio ukupno 28 puta u dresu Nerazzurra i postigao je 15 golova, od čega je devet zabio u Seriji A.

Izvjesno je da će svoj učinak imati priliku da poboljša do kraja sezone, no teško da ćemo ga gledati u dresu Intera u narednoj.

Njegova cijena za transfer je postavljena, a Inter ga je navodno spreman prodati i za svega 50 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Najbliži njegovom dovođenju je madridski Real, a spominju se još Juventus i Napoli.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ceSoloInter
hahahah icardija za 50 miliona, ne mozes dobititi za lijevu kopacku i njegov potpisan dres za 50 miliona :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi