Sutra sjednica IO: Poznata tri člana stručnog štaba, ko će biti četvrti?

Petev će dobiti pomoćnike

Sutra sjednica IO: Poznata tri člana stručnog štaba, ko će biti četvrti?

E. Čaušević

Sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine bit će održana sutra.

Na dnevnom redu sjednice Izvršnog odbora će biti biranje pomoćnika Ivayla Peteva, odnosno ostalih članova stručnog štaba naše reprezentacije.

Petev je nedavno izabran za novog selektora BiH, a već ovog mjeseca Zmajeve očekuje nekoliko velikih izazova u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Prije mečeva u kvalifikacijama protiv Finske i Francuske, odnosno prijateljske utakmice s Kostarikom, Petev će dobiti pomoćnike.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Kako neslužbeno saznajemo u stručnom štabu će biti Slaven Musa, Eldin Jelešković i Goran Brašnić, te će kako stvari stoje biti izabran i još jedan član.

No, više stvari će biti poznato nakon sutrašnje sjednice Izvršnog odbora NSBiH koja počinje u 13 sati.

Top Komentari

TesanjskiBrnjo
Ja cirkusa mati moja
11 0
Brazuka
Tuga jad cemer
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije