Maid Jaganjac: Ekipa ima kvalitet da se nosi sa svim klubovima u ligi, nadamo se pozitivnom ishodu

Kapiten Bratstva pred derbi u Olovu

Maid Jaganjac: Ekipa ima kvalitet da se nosi sa svim klubovima u ligi, nadamo se pozitivnom ishodu

E. Oštraković

Jedan od dva derbija u okviru 3. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine igra se sutra u Olovu. Tamo će Stupčanica na svom terenu dočekati Bratstvo iz Gračanice.

Stupčanica je nakon remija na svom terenu protiv Čelika u prvom kolu, ostvarila pobjedu u gostima i imaju četiri boda.

Sa druge strane Gračanlije su uprkos dominaciji tokom gotovo cijelog susreta i u Srebreniku, ali i kod kuće u Gračanici ostalih "kratkih rukava" i iz dva kola imaju dva boda.

O prva dva kola, ali i o sutrašnjem derbiju govorio je kapiten tima iz Gračanice, Maid Jaganjac.

Prva dva kola Bratstvo ima za čim da žali. Apsolutna dominacija i u Srebreniku i u Gračanici i na kraju samo dva boda na kontu.

"Kod obje utakmice smo ušli opušteno i na samom startu smo primili po dva gola, a nakon toga smo se probudili i dosta bolje igrali. Uzeli smo 2 boda ali moglo je biti bolje."

Ono što raduje navijače Bratstva uprkos prosutim bodovima jeste sjajna igra koja bi ubrzo trebala donijeti i pobjede?

"Dosta novih igrača je u timu i trebat će malo vremena da se sve posloži. Najbitnije je da ekipa ima kvalitet i da može da se nosi sa svakom ekipom u ligi."

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Slijedi gostovanje u Olovu. Stupčanica važi za jednog od kandidata za ulazak, imaju dobar tim koji je nedavno remizirao i sa Sarajevom u prijateljskoj utakmici. Kakva su očekivanja?

"Gostujemo jako dobroj ekipi, koja ima jasne ciljeve. Neće biti lako doći do bodova, ali ako damo svoj maksimum možemo se nadati pozitivnom ishodu", rekao je Jaganjac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti