Jedinstvo poraženo na Otoci

Jagodić: Ekipu sam preuzeo sa igračima koji su već bili tu

S. Mlaćo

Jedinstvo je danas u derbiju kola poraženo do Olimpika. Domaći su slavili lakše od očekivanog, te goste ostavili na sedmoj poziciji nakon 11. odigranih kola u Prvoj ligi FBiH.

Bišćani su definitivno ostali dužni kvalitetnog nogometa gledaocima na Otoci, a nakon meča svoje viđenje susreta dao i šef struke gostiju Vlado Jagodić.

"Mi smo došli da odigramo otvorenu utakmicu, ali nismo iskoristili slabosti Olimpika. Dozvolili smo na otvaranju utakmice da primimo gol iz prekida. Olimpik kada vodi teže je igrati. Zadovoljan sam drugim poluvremenom, iskontrolisali smo utakmicu i stvorili neke prilike. Kada bi gledali stanje od prve do zadnje minute rezultat je možda malo i previsok. Moramo ipak biti sportisti. Čestitam Olimpiku, mi se okrećemo Zvijezdi", kazao je Jagodić.

Otvoreno je iskusni stručnjak govorio i o ambicijama svog tima.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Mi selektiramo grupu igrača, ova polusezona je jedno stvaranje i selekcija koja će donijeti sud o ovom igračkom kadru. Preuzeo sam ekipu sa igračima koji su već bili tu, a od zime ćemo podvući crtu. Na polusezoni ćemo analizirati sve. Naša obaveza je da budemo konkurentni ekipama iz vrha, ali moramo biti realni. Uspjeh će biti da na zimskoj pauzi budemo među tri ekipe. Realnost Jedinstva je do da budemo do petog mjesta".

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mesa.Sabanadzovic
U pravu si kanarinac. Sto si onda preuzimo ekipu karino jedna
15 6
plavi kanarinac
O jebo ti majku svoju vazda samo seres i seres i seres, krivi ti svi samo nisi ti, brata sebi daBogda napravio
10 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi