James je potpisao za Everton, a Real je sa ovim timom postigao neobičan dogovor

Nisu željeli da previše gnjave

James je potpisao za Everton, a Real je sa ovim timom postigao neobičan dogovor

M. Šljivak

James Rodriguez postao je novi član Evertona.

Tim sa Goodison Parka dogovorio je dolazak kolumbijske zvijezde iz Real Madrida, a iako su se spominjale brojne cifre Everton za sada neće isplatiti ništa na račun Kraljeva.

Dogovor između dva kluba je sasvim jasan. Everton dobija Jamesa, a Real će određeni novac dobiti tek od naredne prodaje fudbalera, a navodno je i ta cifra poprilično mala.

Ipak, ono čega se Real uspio riješiti je Jamesova ogormna plata. On je sa bonusima u Madridu zarađivao oko 20 miliona eura i Real se tog utega uspio riješiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Očigledno se i James zasitio Madrida. Odrekao se gotovo 50 procenata plate koju je imao u Realu i najbitnije mu je da igra fudbal.

James je 2014. godine stigao u Real iz Monaca za 75 miliona eura, dvije godine je igrao na posudbi u Bayernu, a za Real je upisao 125 nastupa i zabio je 37 golova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Real i Barsa, katastrofa politika, sve sami promasaji..Od trenera do igraca..
0 1
Salihović23
Joj al Real povlači loše poteze. Prošle godine su se mogli riješit i njeg i Balea. Za njeg su mogli uzet 40 miliona htjeli više, Bale mogli pustit u Kinu, obojica ostali dali 3 gola sve ukupno. Otkupili 1 godinu ugovora Hazarda od Chelsea za haman više od 100 miliona, dao lik 1 gol. Mariana vratili pretprošle sezone dali m 7cu I ogromnu platu, cojk jedva da igra. Neće da ide niko mu ne nudi toliku platu itd itd Jovic isto!? 2 gola! A sad ne mogu nikoga da dovedu, ispraznila rezerva
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi