James ostaje u Realu, osim ako na Bernabeu ne stigne nesuđeno pojačanje Uniteda?

Kolumbijac je ipak potreban Kraljevima

James ostaje u Realu, osim ako na Bernabeu ne stigne nesuđeno pojačanje Uniteda?

Sve je izvjesnije da će James Rodriguez ostati u Real Madridu, iako se svi u Napulju nadaju da će on ipak preseliti na San Paolo do kraja prelaznog roka.

Napoli čitavo ljeto pokušava realizovati transfer Jamesa Rodrigueza, koji se vratio u Real nakon dvogodišnje posudbe u Bayernu. Nadu čelnicima Napolija da mogu osigurati Jamesov transfer uljevala je činjenica za Kolumbijca i nema mjesta na Bernabeu, ipak on je i dalje stanovnik glavnog grada Španije.

Navodno je Napoli spreman dovesti Jamesa na posudbu s opcijom otkupa ugovora, dok je Real, ukoliko će poslovati sa Italijanima, zainteresovan samo sa prodaju i to za 42 miliona eura.

Sada, međutim, iz Španije stižu informacije da je Zidane sve zadovoljniji onime što vidi od Jamesa na treninzima, a kako Kraljevi imaju velikih problema sa povredama, velike su šanse da će Real ipak zadržati Kolumbijca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španski AS tvrdi da bi Real Madrid sada pristao poslati Jamesa u Napoli samo u slučaju da dovede Brunu Fernandesa iz Sportinga. Tačnije, samo u slučaju da čelnici Kraljeva pristanu isplatiti 70 miliona eura za njegove usluge, što je cifra koju traži portugalski klub.

Podsjetimo, Fernandes se dugo povezivao sa Manchester Unitedom, navodno je bio i jako blizu transfera u ovaj klub, ali od zvaničnog sklapanja posla na kraju nije bilo ništa. Proteklih dana se međutim Fernandes počeo povezivati sa Realom...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi