Otpisani i zaboravljeni James Rodriguez golčinom podsjetio na najbolje dane

Kolumbijac još ima magije u sebi

Otpisani i zaboravljeni James Rodriguez golčinom podsjetio na najbolje dane

E. Škorić

Kolumbijski reprezentativac James Rodriguez trenutno igra u Kataru za ekipu Al-Rayyana.

James je prije nekoliko mjeseci sve iznenadio kada je odlučio da napusti Everton i da potpiše superbogati ugovor sa katarskom ekipom.

Mnogi smatraju da je James prerano napustio ozbiljan evropski nogomet, mada nie isključeno da ga ubrzo vidimo u nekom od evropskih timova.

Bivši igrač Real Madrida i Bayerna danas se proslavio golčinom iz slobodnog udarca, podsjetivši na najbolje dane.

Sjetimo se samo da je bio izabran za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, no danas 30-godišnji nogometni majstor znao je kroz karijeru praviti poteze koji su ga sputavali na putu da postane među najboljim igračima svijeta.

Sama odluka da ode u Katar jasan je pokazatelj da je Jamesu novac ispred nogometa, zbog čega je često kritikovan, ali kada želi - može da bude najbolji.

Top Komentari

denimen9
Golma niži od R. Carlosa... nema ovdje magije, nažalost.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi