5

Komentari (5)

FudbalskiZnalac
Dijk puno bolji od Vidica, a losiji od Terrya. Sve receno...
user1676205495
Ovaj Caragher nema pojma sta prica,nek mi nabroji u zadnjih 5 g u prem ligi 3 nap svetske klase protiv kojih je Van Dijk igrao,a Vidicevo vrijeme sve sama elita napadaca koji se rijetko radjau,lako je protiv Vardija,aubamejanga i raschforda ,Caragheru duvaj ga slino,Zato te je Drogba vozao ko slinu,a gdje Rooney,Henry,Anelka,Tevez Aguero,i ti i Van Dijk prosjecni stoperi,Vidic je Hall of Fame za vas.!!!
Zax
Najaci stoperski par zadnjih20 godina su bili Ferdinand i Vidic i to su cinjenice
Mel_Glupson
To kad gledas kompilacija sa youtuba hehe to su bili magarci svjetske klase da si pratio fudbal iz utakmice u utakmicu :) kazu za vidica da kad je trebao da igra protiv torresa mjenjo je donji ves na svaka 3 sata
Zax
Ti si analiticar,biti kapiten onog MU sa Fergusonom pored Ferdinanda i Roonyia moze samo Vidic
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.