Teniserka iz Srbije "pristaje na muku" Cristianu Ronaldu, a sve zbog svog dečka Jana Oblaka

Olga Danilović se oglasila na Instagramu

Teniserka iz Srbije "pristaje na muku" Cristianu Ronaldu, a sve zbog svog dečka Jana Oblaka

Endin Čaušević

Slovenija je sinoć pružila nevjerovatan otpor Portugala i bila je na pragu senzacije, ali je na kraju ipak ispala poslije penala. Detalj koji je obilježio meč je promašen penal Cristiana Ronalda koji je čak plakao zbog toga, a na muku mu je pristala sada i djevojka Jana Oblaka koja se oglasila na Instagramu.

Portugalci su bili veliki favoriti u sinoćnjem meču i očekivalo se da će bez većih problema da prođu dalje, ali je Slovenija pružila fantastičan otpor i propisno je namučila prvaka Evrope iz 2016. godine.

Slovenci su uspjeli da sačuvaju svoju mrežu nakon 120 minuta igre, ali nažalost po ekipu Matjaža Keka u penal seriji Portugalci su bili uspješniji i na kraju su prošli u četvrtfinale.

U centru pažnje ovog meča našao se Cristiano Ronaldo koji je plakao nakon prvog produžetka jer mu je Jan Oblak odbranio penal, a jednog od najboljih igrača svih vremena u takvom izdanju ranije nismo gledali.

Oblak je pročitao Ronalda i odbranio mu je penal u finišu prvog produžetka što je Slovence ostavilo u igri. No, golman Slovenije u penal seriji nije previše briljirao jer su mu upravo Ronaldo, Fernandes i Silva pogađali mrežu.

Međutim, sigurno je da Oblak itekako može biti ponosan na sebe i saigrače zbog otpora koji su pružili Portugalcima i činjenici da su bili zaista na korak od najveće senzacije na Evropskom prvenstvu.

Oglasi

Nakon sinoćnjeg meča na društvenim mrežama oglasila se i srbijanska teniserka Olga Danilović koja je inače u vezi s Oblakom, a to su ozvaničili prije nešto više od godinu dana.

Olga je na Instagram storyju podijelila fotografiju sa sinoćnjeg meča Portugal - Slovenija i to baš trenutak kada je njen dečko odbranio penal Ronaldu i doveo ga do suza.

Inače, Oblak i Olga su već više od godinu dana u ljubavnoj vezi koju su ozvaničili prošle godine na Roland Garrosu.

Srbijanska teniserka je često na utakmicama svog dečka kojeg bodri, ali sinoć nije bila u Frankfurtu jer je nastupila u prvom kolu Wimbbledona gdje je poražena i već u ranoj fazi se oprostila od ovog Grand Slama.

Oglasi

Ona je putem TV ekrana pratila sinoćnju utakmicu, te je nakon meča odlučila da podijeli na društvenim mrežama detalj koji je sigurno obilježio okršaj Portugala i Slovenije.

Olgu inače na Instagramu prati skoro 150.000 ljudi, a javnost je bila oduševljena kada su ona i Oblak saopštili da su u ljubavnoj vezi.

Oblaku žao zbog navijača što nisu pobijedili Portugal

Golman Slovenije nakon utakmice bio je tužan zbog poraza jer je njegov tim bio tako blizu prolaska dalje, ali je priznao da je Portugal na kraju zasluženo pobijedio.

"Kada vidite naše navijače još nam je teže. Ne znam šta da kažem. Nažalost, nismo prošli dalje. Navijači su zaista bili nevjerovatni i zbog njih mi je još teže što nismo došli do pobjede. Imali smo svoje šanse i mogli smo dati gol, ali nam je ponestalo sreće. Na kraju je Portugal zasluženo pobijedio. Sigurno je da nismo zadovoljni pogotovo nakon silnog truda koji je uložen večeras, ali šta je tu je", rekao je Oblak nakon utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije