Jašarević "uhapšen" po povratku na Grbavicu!

Nakon odlične partije sinoć

Jašarević "uhapšen" po povratku na Grbavicu!

Esmer Oštraković

Fudbaleri Željezničara vratili su se u Sarajevo nakon gostovanja u Bakuu gdje su odigrali revanš utakmicu 1. pretkola Konferencijske lige.

Lijevi bek Željezničara Irfan Jašarević "uhapšen" je po povratku na Grbavicu.

Naravno riječ je o performansu Željezničara, te su upravo oni stavili lisice svom fudbaleru, a otkrili su i zašto.

Razlog je kako su napisali prekoračenje brzine na stadionu Azersun Arena i bio je prebrz za odbranu Dinama iz Minska.

@fkzeljeznicar.ba

Irfan Jašarević uhapšen nakon dolaska na Grbavicu❕ Kao razlog priloženi su snimci sa nadzornih kamera stadiona Azersun Arena, gdje se jasno vidi da je prekoračio sve brzine i bio prebrz za odbranu ekipe Dinamo Minska. 🔵⚪️

♬ Police Siren Music (Instrumental Version) - Oye Tinku
Oglasi

Željezničar je, podsjećamo, savladao Dinamo iz Minska 2:1, a Jašarević je kod drugog gola pobjegao odbrani Bjelorusa i asistirao za Sulejmana Krpića.

Naredni protivnik tima sa Grbavice bit će Neftchi iz Azerbejdžana, a sigurno je da se igrači Željezničara neće lako predati.

Nakon što su sinoć ostvarili pobjedu danas su fudbaleri Željezničara stigli u Sarajevo, ali su odmah imali "radne" obaveze.

Naime, trener Nermin Bašić zakazao je lagani trening koji su fudbaleri ovog kluba odradili nakon povratka u Sarajevo.

Bašić jučer nije krio oduševljenje nakon pobjede i prolaska u naredni krug takmičenja.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

"Čestitam ekipi. Taktiči smo odigrali jednu fenomenalnu utakmicu. Pogodili smo s određenim izmjenama i promjenom formacije. Zaustavili smo im sve ideje koje je Dinamo Minsk imao", započeo je press konferenciju Bašić.

"U prvom meču smo igrali jako dobro, ali nismo imali sreće. Danas nas je nagradilo. Ovo je velika pobjeda za Želju i za moju domovinu Bosnu i Hercegovinu", istakao je trener FK Željezničar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
ne bjesnite, desiće vam se kao i susjedima.
1 2
plemic
ne bjesnite, desiće vam se kao i susjedima.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi