Je li ova fotografija dokaz da u Napulju nikoga ne zanima Evropska liga?

Sramotna posjeta na San Paolu

Je li ova fotografija dokaz da u Napulju nikoga ne zanima Evropska liga?

Teme:

Napoli je večeras na svom terenu poražen od RB Leipziga sa 3:1, čime se vjerovatno oprostio od učešća u Evropskoj ligi za ovu sezonu.

Pravo je pitanje koliko će to bilo kome u Napulju teško pasti jer nije tajna da Sarri i fudbaleri ovog kluba uopće nisu zainteresovani za ovo takmičenje, što su indirektno i poručili nakon ispadanja iz Lige prvaka.

Napoli je trenutno prvi u Seriji A i bori se sa Juventusom za taj toliko željeni Scudetto, a da je Evropska liga zaista u drugom planu baš svima potvrđuje i večerašnja fotografija San Paola.

Stadion na kojem Napolitanci često prave paklenu atmosferu zjapio je poluprazan, a utakmici je prisustvovalo tek nešto više od 10.000 gledalaca. Kakva god situacija bila, ipak je posjeta na stadionu bila iznenađujuća i ispod svih očekivanja.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Top Komentari

Benjamingst
Stadioni u Italj su ruzni kao da je 1980 EX YU Liga....
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi