Je li ovo znak da se Zlatan Ibrahimović vraća u Italiju?
(Foto: EPA)

Predsjednik dao zanimljivu izjavu

Je li ovo znak da se Zlatan Ibrahimović vraća u Italiju?

M. Šljivak

Zlatan Ibrahimović konstantno se povezuje sa mnogobrojnim evropskim klubovima.

Iako mu je 38 godina Ibra smatra da još uvijek može igrati na vrhunskom nivou i da bi bez ikakvih problema mogao da nastupa u Seriji A.

Povezivao se sa Interom i Milanom, a sada je predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis odlučio da ga poveže sa svojim klubom.

"Prije svega, on je prijatelj", rekao je De Laurentiis za TV Luna, a potom je nastavio:

"Upoznao sam ga kao sasvim običnu osobu u Los Angelesu. Proveli smo nekoliko dana u druženju, pozvao sam njega i porodicu na večeri i imali smo zaista lijepo druženje. Posve je druga osoba od one na terenu", rekao je De Laurentiis i dodao je:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Želja mi je da dođe, ali to zavisi od njega. O tome se već dugo priča, ali sve ima svoj put", rekao je prvi čovjek Napolija.

Ibra je u prošlosti igrao za Inter, Milan i Juventus, a trenutno je član LA Galaxyja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi