Je li zvijezda Barcelone pretjerala? "Bolje mjesec bez prijatelja, nego mjesec bez video igrica"

Itekako vezan za konzole

Je li zvijezda Barcelone pretjerala? "Bolje mjesec bez prijatelja, nego mjesec bez video igrica"

A. Čaušević

Pojedini fudbaleri imaju poroke bez kojih jednostavno ne mogu. Za jedno od najskupljih pojačanja u historiji Barcelone opšte je poznato da ne može bez konzola za video igrice. 

Ousmane Dembele je prije tri godine plaćen nevjerovatnih 125 miliona eura, ali uloženi novac nije uspio opravdati te njegova dosadašnja avantura na Nou Campu sigurno ne može dobiti prolaznu ocjenu.

Čini se da je konzola najbolji Dembeleov prijatelj. Posebno su se "zbližili" proteklih mjeseci dok se francuski ofanzivac oporavlja od teške povrede.

Ovaj 22-godišnjak je učestvovao u zanimljivoj anketi odgvarajući na najteže dileme. Jedno od pitanja odnosilo se da li bi mogao bez prijatelja mjesec ili video igrica na godinu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dembele je bez puno razmišljanja kazao da bi mogao bez prijatelja.

Svjetski prvak s Trikolorima koji je na Nou Campu prepoznatljiv po nedisciplini i manjku odgovoronosti odgvarao na još nekoliko zanimljivih pitanja.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

m1987
Kavi ste vi glupani...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi