Jedan čovjek drži ključ transfera Edina Džeke u Inter
Foto - EPA

Di Marzio je sve objasnio

Jedan čovjek drži ključ transfera Edina Džeke u Inter

M. Šljivak

Edin Džeko ponovo se konstantno povezuje sa prelaskom u Inter.

Bh. dijamant je velika želja trenera Intera Antonija Contea, ali da bi na kraju završio na Giuseppe Meazzi, Džeki će se morati poklopiti određene stvari.

Ugledni novinar Gianluca Di Marzio tvrdi da je trenutno prioritet Intera potpis Alexisa Sancheza, odnosno dogovor s Manchester Unitedom oko posudbe čileanskog napadača na još jednu sezonu.

Džeko je za sada jedna od opcija, ali postoji mogućnost da će i on i Alexis potpisati ugovore s Nerazzurrima.

Edinov dolazak u Inter zavisi samo od jedne stvari i jednog čovjeka. To je Lautaro Martinez, koji se povezuje s odlaskom iz kluba ovog ljeta.

Ako Lautaro na kraju ostane u redovima kluba iz Milana, odustat će se od dovođenja Džeke i klub će potpisati nekog talentovanog napadača, koji bi se mogao razvijati uz napadače koji su već tu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džekin dolazak na Meazzu dakle isključivo zavisi od toga da li će Lautaro biti prodat i ako se to desi, Edina ćemo vjerovatno gledati u ekipi Intera u narednoj sezoni.

Roma za usluge bh. napadača traži 14 miliona eura, a njegova godišnja plata je 7.5 miliona eura.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi