Sterlinga će emocije prema Cityju držati sve dok ne dobije prvu platu u Chelseaju
Foto - EPA

Napadač se oprostio od Građana

Sterlinga će emocije prema Cityju držati sve dok ne dobije prvu platu u Chelseaju

M. Šljivak

Raheem Streling oprostio se danas od Manchester Cityja.

Nakon sedam godina u klubu s Etihada brzonogi napadač odlazi u Chelsea, a transfer će uskoro biti ozvaničen.

Sterling se danas na društvenim mrežama oprosti od Cityja i zahvalio im se na svemu što su učinili za njega.

"Sedam sezona, jedanaest trofeja i uspomene za čitav život. Kakav put je to bio. Hvala vam na svemu. Došao sam u Manchester kao 20-godišnjak, a odlazim kao čovjek. Bila mi je čast nositi dres ovog kluba", napisao je između ostalog Raheem Sterling na oproštaju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Reprezentativac Engleske je za Građane u proteklih sedam sezone nastupio u 339 utakmica i postigao je 131 pogodak. Osvojio je četiri titule Premiershipa i sedam drugih trofeja.

Sterling će u Chelseaju zarađivati više novca nego u Cityju. Njegov ugovor iznosi 300.000 funti sedmično, a u sada svom već bivšem klubu imao je 200.000 funti na sedmičnom nivou.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi