Jedinstvo se razišlo sa Petrovićem

Bit će promjena u igračkom kadru

Jedinstvo se razišlo sa Petrovićem

Četvrti u nizu igrač koji se ove zime razišao s bihaćkim Jedinstvom je Ante Petrović.

Crveno-bijeli će u proljetni dio sezone ući s nešto izmijenjenim igračkim kadrom. Uveliko se vode pregovori s potencijalnim pojačanjima, no kada su u pitanju odlasci, poznato je da nakon Galina, Halavaća i Velića za Jedinstvo više neće nastupati ni Petrović.

U pitanju je igrač koji je na startu sezone bio standardan u prvoj postavi, međutim do raskida je velikim dijelom došlo zbog Petrovićeve nediscipline, zbog čega u posljednjim kolima na njega nije računao ni trener Vlado Jagodić.

Petrović je kroz dosadašnju karijeru, pored Jedinstva, igrao još za Velež, GOŠK, Neretvanac, švedsku Umeu i njemački Mannheim.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Jedno vrijeme je bio i juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rodjak
nije los igrac ali koka mozak
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi