Jednom nizu je večeras kraj
Počinje drugi dio sezone u Bundesligi (Foto: EPA)

Hoffenheim ili Bayern?

Jednom nizu je večeras kraj

M. Šljivak

Nakon gotovo mjesec dana pauze večeras počinje drugi dio sezone u njemačkoj Bundesligi.

Drugi dio sezone otvaraju Hoffenheim i Bayern, a u ovaj meč bavarski velikan ulazi kao popriličan favorit.

Tako je u kladionici Mozzart kvota na pobjedu Bayerna u ovom duelu samo 1.53, a sasvim sigurno da je ovako nizak tečaj zbog činjenice da je gigant iz Minhena prvi dio sezone završio u sjajnoj formi.

Nakon sporog uvoda u sezonu tim Nike Kovača je tek u posljednjih pet utakmica Bundeslige pokazao šta može i vezao je pet uzastopnih pobjeda u prvenstvu, te su trenutno drugi na tabeli sa 36 bodova, šest manje od vodeće Borussije.

Hoffenheim je nakon 17 odigranih utakmica sedmi tim prvenstva sa 25 bodova. Oni su zaredali zaista nevjerovatnu seriju od šest uzastopnih remija u Bundesligi, a vidjet ćemo mogli taj niz nastaviti i večeras, što bi bilo zaista nevjerovatan niz.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Mozzart domaćina vidi večeras kao apsolutnog autsajdera, a to dovoljno govori i kvota koja je postavljena na ovaj tim.

Kompletnu ponudu kladionice Mozzart za ovaj meč pogledajte OVDJE:

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi