Jese Rodriguez poslan na novu posudbu
Foto: EPA

Oživljava karijeru u Portugalu

Jese Rodriguez poslan na novu posudbu

Španac Jese Rodriguez završio je na novoj posudbi.

Jese je u ljeto 2016. godine otišao u redove PSG-a, ali kako za vrijeme provedeno u Francuskoj nije uspio da ostavi pozitivan trag, uslijedile su posudbe.

Najprije je 26-godišnji fudbaler otišao u Las Palmas, potom Stoke City i Betis, a sljedeće odredište u njegovoj karijeri bit će Sporting iz Lisabona u kojem će pokušati oživjeti svoju karijeru.

"Cristiano Ronaldo mi je uvijek govorio sjajne stvari o Sportingu i zato sam veoma uzbuđen što sam ovdje", izjavio je Jese nakon što se priključio svom novom timu.

Portugalski klub je prilikom ugovora s PSG-om dogovorio da će narednog ljeta moći otkupiti ugovor krilnog fudbalera, ukoliko, naravno, opravda očekivanja.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Cijelu plaću koju je Rodriguez imao u PSG-u preuzeo je Sporting.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi