Ovako je večeras u Madridu dočekan izdajnik: Za njega oprosta nikad neće biti!
Portugalac žestoko proslavio pogodak protiv svog tima u prvom dijelu sezone

Joao Felix već na meti navijača Atletica

Ovako je večeras u Madridu dočekan izdajnik: Za njega oprosta nikad neće biti!

M. Šljivak

Joao Felix odavno nije omiljen među navijačima madridskog Atletica. Od potencijalne zvijezde tima pretvorio se u izdajnika odlaskom u Barcelonu i večeras su ga baš na takav način odlučili dočekati na Wanda Metropolitanu.

Portugalac Joao Felix odlučio je na početku ove sezone napustiti Atletico Madrid i pojačati velikog rivala Barcelonu. Svim silama je 24-godišnjak želio napustiti Jorgandžije i Barcu je predstavio kao svoj 'tim snova'.

Iako je na posudbi iz Atletica, Joao Felix ima mogućnost nastupa protiv tima s kojim je pod ugovorom, te im je u prvom dijelu sezone presudio u Barceloni.

Proslavio je taj pogodak žestoko, kao da nikada ranije nije postigao pogodak i takvu proslavu su mu navijači madridskog tima očekivano itekako zamjerili.

Večeras će na Wanda Metropolitano stadionu biti dočekan zvižducima i kao izdajnik. Pripreme za vatren doček već su počele ispred stadiona.

Oglasi

Na pločniku gdje se nalaze plakete s imenima fudbalera Atletica navijači domaćeg tima pokazali su šta misle o njemu. Ostavili su smeće, polili su plaketu raznim pićima i definitivno za njega neće biti dobrodošlice.

Joao Felix je u Atletico došao kao veliko pojačanje. 2019. godine je Benfici plaćen gotovo 130 miliona eura, no nikada nije opravdao tu cifru.

Prije Barcelone imao je neuspješnu posudbu u Chelseaju, a za Jorgandžije je u 131 odigranoj utakmici postigao 34 gola i upisao je 18 asistencija.

Enrique Cerezo o Felixu: "Nadam se da će ga navijači lijepo dočekati"

O portugalskom fudbaleru je pred utakmicu govorio predsjednik Atletica Enrique Cerezo. On se nada dobrom dočeku za Portugalca.

Oglasi

"On je naš igrač na posudbi i svi dobro znate njegovu situaciju. Nadam se da će igrati i da neće imati svoju noć večeras", rekao je Cerezo i dodaje:

"Navijačima preporučujem da ga tretiraju kao i sve druge protivničke igrače koji dođu ovdje - s puno poštovanja. Ne znam hoće li igrati, ali trebali bi ga tretirati kao igrača Atletica koji je silom prilika u Barceloni", rekao je Cerezo.

Barcelona 24-godišnjeg ofanzivca želi otkupiti. Prema nekim navodima ponudit će skromnih 20 miliona eura za njegove usluge.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Tako je kako je. Vidjet ćemo na kraju sezone i odlučit ćemo o njegovoj budućnosti", dodao je Cerezo.

Joao Felix se definitivno ne želi vraćati u Atletico. Ima veliku želju da ostane u Barceloni i vidjet ćemo hoće li se ona ostvariti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ecosport
A izdajnik im ga zabi hahahahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi