Jordan Veretout je sve prekucao s proslavom gola Edina Džeke

Najbolji dokaz koliko im znači ova pobjeda

Jordan Veretout je sve prekucao s proslavom gola Edina Džeke

Endin Čaušević

Roma je jučer u gostima pobijedila Bolognu sa 2:1, a junak je ponovo bio Edin Džeko.

Bh. napadač je u 94. minuti utakmice postigao gol za pobjedu rimskog tima na asistenciju Pellegrinija. Džeko je golom itekako usrećio navijače Rome i pokazao da se nalazi u odličnoj formi na početku nove sezone.

Džeko i saigrači su znali kako proslaviti gol za pobjedu, te su otrčali do tribine gdje su bili smješteni njihovi navijači. No, pogodak Džeke niko nije proslavio kao Jordan Veretout.

Naime, veznjak rimskog kluba je bio toliko oduševljen što će Roma slaviti da je u tu čast napravio kolut unazad, a kasnije se priključio ostalim saigračima. No, Veretout je pobrao velike simpatije navijača Vučice zbog ovog poteza.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi