Pogledajte kako se na Baliju slavi gol Edina Džeke

Donio Romi tri boda

Pogledajte kako se na Baliju slavi gol Edina Džeke

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome jučer su u gostima savladali Bolognu sa 2:1, a gol za pobjedu postigao je Edin Džeko duboko u sudijskoj nadoknadi.

Mnogi su vjerovali da će Bologna i Roma podijeliti bodove u ovom meču, ali je onda na scenu stupio Edin Džeko koji je u 94. minuti postigao pogodak za pobjedu Vučice i vrijedna tri boda.

Džeko je sjajno otvorio novu sezonu i ovo mu je bio četvrti gol u petoj utakmici. Sada Džeko na kontu ima 91 gol u dresu Rome i sve je bliže šestom mjestu najboljih strijelacau historiji Rome koje sada drži Vincenzo Montella sa 102 pogotka.

Za Romu je ovo bila itekako važna pobjeda kojom će se sigurno vratiti izgubljeno samopouzdanje iz prošle sezone. Džekin gol navijači Rome su ludo proslavili, a rimski klub je na Twittteru objavio i zanimljiv snimak s Balija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, Roma čak na Baliju ima klub svojih navijača, te su objavili kako se tamo objavio pogodak Edina Džeke koji je Romi donio nova tri boda.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Indonesija je nasa!!! Braca muslimani navijaju za nase klubove!!! Forza calcio!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi