Bernando Silva odabrao novi klub, napušta Premiership

Odlazi iz Manchester Cityja

Bernando Silva odabrao novi klub, napušta Premiership

Admin Čaušević

Bernando Silva će na ljeto napustiti Manchester City, barem tako tvrdi Mundo Deportivo. 

Pep Guardiola prošlog ljeta nije želio pustiti Silvu i ove sezone je dobio ključeve ekipe u ruke zajedno sa Kevinom De Bruyneom.

Ipak, u novoj sezoni stvari će se promijeniti i to zahvaljujući odličnom prijateljstvu izmešu Jorgea Mendesa i predsjednika Barcelone, Joana Laporte.

Mundo Deportoivo tvrdi da će upravo Barcelona biti naredni klub sjajnog Portugalca nakon što počne nova runda pregovora.

Katalonski list navodi da bi u operaciju mogao ući Frenkie De Jong koji je jedna od Guardiolnih želja za pojačanje u veznom redu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Eventualni dolazak Silve u Barcelonu bi sigurno znatno pojačao ovu ekipu jer se radi o zaista fantastičnom igraču koji je ekspolidrao u nekoliko posljednjih sezona.

Silva je u City stigao prije pet godina za 50 miliona eura iz Monaca. U ovoj sezoni je bio fantastičan sa 13 golova i šest asistencija u svim takmičenjima.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
Ovaj inace igra za kikiriki
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi