Arsenal odustao od Caiceda i okrenuo se dovođenju kapitena Chelseaja

Jorginho seli u drugi dio Londona?

Arsenal odustao od Caiceda i okrenuo se dovođenju kapitena Chelseaja

E. Oštraković

Čelnici Arsenala već danima pokušavaju da završe transfer Caiceda iz Brightona, ali čini se da od toga neće biti ništa.

Naime, uprava Arsenala je slala nekoliko ponuda za ovog nogometaša koji je čak i sam tražio od kluba da ga pusti da ide, ali teško da će mu se želja ispuniti.

Posljednja ponuda koju je Arsenal poslao za Caiceda iznosila je 70 miliona eura, ali ni nju nisu prihvatili u Brightonu.

Engleski mediji donijeli su informaciju koju je potvrdio i Fabrizio Romano, a oni tvrde da će Arsenal odustati od dovođenja Caiceda.

Oni već imaju nekoliko drugih igrača čije će dovođenje pokušati završiti do kraja prijelaznog roka, a to je sutra navečer.

Navodno, Topnici su već kontaktirali Chelsea, te se raspitali o mogućem transferu njihovog kapitena Jorginha u njihov tim.

Oglasi

"Arsenal je kontaktirao Chelsea, a razlog je Jorginho. On je opcija ukoliko dogovor sa Caiceda ne bude sklopljen obzirom da Brighton ne želi prodati igrača. Chelsea je voljan prodati Jorginha, ali će tražiti veliki novac iako igrač ima još šest mjeseci do kraja ugovora", stoji u objavi Fabrizia Romana.

Podsjetimo, Enzo Fernandez u narednim satima postat će novi igrač Chelseaja nakon što je Benfica prihvatila njihovu ponudu za ovog nogometaša.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dogovoreno da ce Enzo Fernandez za čak 130 miliona eura postati novi član Plavaca, ali Benfica neće dobiti novac u kešu.

Morali su čelnici Chelseaja platiti više novca od njegove otkupne klauzule kako bi Benfica pristala na isplatu u ratama, te moraju prodati neke nogometaše, a prodaja Jorginha bi im bila baš kao naručena.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FudbalskiZnalac
Samo glupani mogu prodati najboljeg veznog na svijetu..
2 4
Chelsea1
Idi nesreco, trebaju ga dzabe dati
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi