Još 50-tak ulaznica za utakmicu Austrija - BiH u prodaji

U poslovnicama Centrotoursa

Još 50-tak ulaznica za utakmicu Austrija - BiH u prodaji

M. Skaka

Veliko interesovanje vlada za prijateljsku utakmicu Austrija - BiH koja će se igrati u Beču 31. marta, a navijači koji do sada nisu obezbjedili ulaznicu za ovu utakmicu rizikuju da ostanu ispred stadiona.

Organizator je do sada objavio da je prodato više od 40.000 ulaznica, a više od 10.000 kupili su navijači iz Bosne i Hercegovine. 

Ograničen broj ulaznica još uvijek je moguće u Sarajevu kupiti u poslovnicama Centrotoursa.

“Ostalo nam je još nekih 25 ulaznica 3. kategorije i oko 20 ulaznica 1. kategorije, ali ne sumnjam da će i to biti rasprodano tokom ove sedmice.”, kazao je Muamer Lutvić direktor Centrotoursa za SportSport.ba.

“Centrotours će voditi navijače u Beč sa pet autobusa uz garantovan polazak i u ovom trenutku imamo još dvadesetak slobodnih mjesta.”, dodao je on.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjetimo, Centrotours nudi aranžmane za utakmice u Andori i Austriji charter letom preko Barcelone po cijeni od 1.749 KM, a u cijenu je uračunato sedmodnevno putovanje sa tri po noćenja u Barceloni i Beču, dok je aranžman samo za utakmicu sa Austrijom u ponudi po cijenama od 95, 165, 219 i 239 KM.

Više informacija portažite na www.centrotours.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti